|
צילום: יח"צ
דג קרפיון קצת אחרת באדיבות שומרי משקל
מאת: שומרי משקל, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11
מתכון להכנת דג קרפיון קצת אחרת, באדיבות שומרי משקל, מתוך ספר דגים לאכול בראש שקט.
מרכיבים עיקריים: קרפיון, שום, פפריקה, כוסברה.
משך ההכנה: כשעה
מספר מנות: 6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
6 פרוסות דג קרפיון 2 כפות שמן 1 ראש שום, קלוף ומעוך 1 גמבה קצוצה 1 צרור כוסברה, קצוצה 3 כוסות מים 1 כפית פפריקה מלח, פלפל
אופן הכנת המתכון
- מנקים את הדגים, שוטפים וחותכים לפרוסות, מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את השום והגמבה.
- מוסיפים לסיר את הכוסברה ופרוסות הדגים, מוסיפים את המים והתבלינים, מבשלים על אש קטנה כארבעים וחמש דקות.
- לקינוח כדאי להכין סלט פירות חגיגי עם פסיפלורה, קיווי , קרמבולה ועוד פירות אקזוטיים ומיוחדים, והנקודות כמו סלט פירות רגיל, נקודה לקערה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|