מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

דג קרפיון קצת אחרת באדיבות שומרי משקלצילום: יח"צ

דג קרפיון קצת אחרת באדיבות שומרי משקל

מאת: שומרי משקל, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11

מתכון להכנת דג קרפיון קצת אחרת, באדיבות שומרי משקל, מתוך ספר דגים לאכול בראש שקט.

מרכיבים עיקריים: קרפיון, שום, פפריקה, כוסברה.

משך ההכנה: כשעה
מספר מנות: 6 מנות

מצרכים להכנת המתכון

6 פרוסות דג קרפיון
2 כפות שמן
1 ראש שום, קלוף ומעוך
1 גמבה קצוצה
1 צרור כוסברה, קצוצה
3 כוסות מים
1 כפית פפריקה
מלח, פלפל

אופן הכנת המתכון


  • מנקים את הדגים, שוטפים וחותכים לפרוסות, מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את השום והגמבה.

  • מוסיפים לסיר את הכוסברה ופרוסות הדגים, מוסיפים את המים והתבלינים, מבשלים על אש קטנה כארבעים וחמש דקות.

  • לקינוח כדאי להכין סלט פירות חגיגי עם פסיפלורה, קיווי , קרמבולה ועוד פירות אקזוטיים ומיוחדים, והנקודות כמו סלט פירות רגיל, נקודה לקערה.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il