|
צילום: מנהל האתר
סלט סלק מבושל
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 04.06.11
כיצד להכין סלט סלק מבושל, בתיבול פשוט וטעים במיוחד, הכולל שום, חומץ בן יין ומעט לימון ושמן זית.
מרכיבים עיקריים: סלק, לימון, שמן זית, חומץ בן יין לבן.
משך ההכנה: שעתיים
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
3 סלקים גדולים שמן זית לימון חומץ בן יין לבן מלח ופלפל כפית שום כתוש
אופן הכנת המתכון
- לבשל את הסלקים במים, במשך כשעה וחצי (או עד שהם רכים דיו).
- לשטוף את הסלקים המבושלים במים קרים ולקלפם.
- לחתוך את הסלקים לקוביות (או לצורות אחרות, לפי ההעדפה).
- להכניס לכלי הגשה ולתבל במלח גס, פלפל שחור, כף שמן זית, לימון סחוט, חצי כף חומץ בן יין לבן וכפית של שום כתוש.
- לערבב היטב, לטעום (ולתקן תיבול במידת הצורך) ולהגיש.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|