סגור

אתר מתכונים ואוכל שיתופי
ברוכים הבאים לפורומים שלנו


כדאי לקרוא - חומרים מסוכנים במזון

פורום תזונה נכונה בניהולה של יסמין חיו, תזונאית קלינית טבעית מנהלת 'לרדת בקלות', רשת להרזיה באימון אישי.

מנהל: יסמין חיו

כדאי לקרוא - חומרים מסוכנים במזון

הודעהעל ידי פילון153 » א' אוקטובר 28, 2012 6:15 pm

בין העוגה למסטיק, בין הדגנים לחטיפים ובין המשקה המוגז לאלכוהולי.. הכל רק נראה יפה ומרגיש טעים. מעבר לכך, יש סיכוי גדול שאנחנו אוכלים רעלים שעלולים להשפיע באופן קטלני על חיינו וחיי יקירנו..

התזונה הנכונה מתחילה בלבחור את המוצר הנכון:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEnt ... Id=2381663
פילון153
 
הודעות: 2
הצטרף: א' אוקטובר 28, 2012 6:07 pm

Re: כדאי לקרוא - חומרים מסוכנים במזון

הודעהעל ידי admin » א' אוקטובר 28, 2012 9:52 pm

כתבה חשובה מאוד, אבל שכחתם להזכיר את E211 ו-E202. למעשה, כמעט כל מה שצבוע בצבע מאכל צהוב מכיל E-202 ויש מדינות שאסרו על השימוש בחומר, מחשש שהם מסרטנים. את ה-E-202 תמצאו בגבינה צהובה, משקאות קלים וכדומה.
מנהל אתר המתכונים והאוכל Cooks - פורטל מתכונים, תזונה נכונה ובישול.
admin
מנהל האתר
 
הודעות: 29
הצטרף: ו' מאי 13, 2011 11:32 am

Re: כדאי לקרוא - חומרים מסוכנים במזון

הודעהעל ידי פילון153 » א' אוקטובר 28, 2012 10:17 pm

יש כמה סוגים של צבע מאכל צהוב, אבל E202 הוא אשלגן סורבי ו-E211 הוא סודיום בנזואט שעליו פירטתי בכתבה.

בכל אופן, בגבינה צהובה תמצא צבע מאכל "אנאטו" שהוא צבע מאכל טבעי המופק מרכיב בשם ביקסין שבשיח הטרופי Bixa orellana, והוא אינו מזיק.
פילון153
 
הודעות: 2
הצטרף: א' אוקטובר 28, 2012 6:07 pm


חזור אל פורום תזונה נכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד


cron