מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פטריות יער עם מנגולד, צנובר וערמונים

מאת: מנהל האתר, קטגוריה: פטריות
פורסם בתאריך: 05.04.10

מתכון נפלא המשלב בין הטעם העדין של פטריות היער לבין עלי המנגולד, צנוברים וערמונים מבושלים. מתאים במיוחד כמנה ראשונה או תוספת.

מרכיבים עיקריים: פטריות יער, מנגולד, צנובר, ערמונים.

משך ההכנה:
מספר מנות:

מצרכים להכנת המתכון


1 חבילת עלי מנגולד
1/2 קופסא פטריות פורטבלו טרי
1/2 קופסא שמפניון טריות
1/2 קופסא פטריות יער טריות
1 שקית ערמונים קלופים שהושרו במים רותחים כחצי שעה
1 חופן צנובר קלוי
1 בצל
1/2 כוס יין לבן יבש
שני שיני שום
מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1/4 כפית כמון
1/8 כוס שמן זית

אופן הכנת המתכון

  1. מפרידים את החלק הלבן מהמנגולד. מנקים ומחלקים את הפטריות לפרוסות או רבעים.
  2. במחבת מוגבה עם השמן זית מטגנים את הבצל. קוצצים את עלי המנגולד ומכניסים למחבת.
  3. מערבבים דקה. מטבלים ומערבבים מוסיפים את הפטריות והערמונים והשום מטגנים / מבשלים עד שנראה מוכן (כחמש דקות).
  4. מוסיפים את היין הלבן מערבבים כדקה . מנמיכים אש לצימצום היין מוסיפים את הצנוברים ומבשלים עוד כדקה.

להגיש קר או חם.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il