|
פטריות יער עם מנגולד, צנובר וערמונים
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: פטריות
פורסם בתאריך: 05.04.10
מתכון נפלא המשלב בין הטעם העדין של פטריות היער לבין עלי המנגולד, צנוברים וערמונים מבושלים. מתאים במיוחד כמנה ראשונה או תוספת.
מרכיבים עיקריים: פטריות יער, מנגולד, צנובר, ערמונים.
משך ההכנה:
מספר מנות:
מצרכים להכנת המתכון
1 חבילת עלי מנגולד 1/2 קופסא פטריות פורטבלו טרי 1/2 קופסא שמפניון טריות 1/2 קופסא פטריות יער טריות 1 שקית ערמונים קלופים שהושרו במים רותחים כחצי שעה 1 חופן צנובר קלוי 1 בצל 1/2 כוס יין לבן יבש שני שיני שום מלח 1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה 1/4 כפית כמון 1/8 כוס שמן זית
אופן הכנת המתכון
- מפרידים את החלק הלבן מהמנגולד. מנקים ומחלקים את הפטריות לפרוסות או רבעים.
- במחבת מוגבה עם השמן זית מטגנים את הבצל. קוצצים את עלי המנגולד ומכניסים למחבת.
- מערבבים דקה. מטבלים ומערבבים מוסיפים את הפטריות והערמונים והשום מטגנים / מבשלים עד שנראה מוכן (כחמש דקות).
- מוסיפים את היין הלבן מערבבים כדקה . מנמיכים אש לצימצום היין מוסיפים את הצנוברים ומבשלים עוד כדקה.
להגיש קר או חם.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|