|
צילום: פיליפ מטראי
סלט קוקטייל פסטה
מאת: שומרי משקל, קטגוריה: סלט פסטה
פורסם בתאריך: 25.05.12
מתכון להכנת סלט קוקטייל פסטה קליל, טעים ומזין במיוחד.
מרכיבים עיקריים: חסה, תפוח עץ, פלפל אדום, פלפל צהוב, לימון, יוגורט, מיונז, פסטה.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
75 גרם פסטה יבשה (פרפרים) 4 כפות מיונז לייט 2 כפות רוטב עגבניות 2 כפות יוגורט טבעי %½ 1 שומן 2 כפיות מיץ לימון מספר טיפות רוטב טבסקו 3 מקלות סלרי קצוצים 1 פלפל אדום או צהוב קצוץ 2 מלפפונים קטנים קצוצים 1 תפוח עץ אדום קצוץ כמה עלי חסה טריים קרועים לחתיכות קטנות מלח ופלפל שחור טחון
אופן הכנת המתכון
- מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן, שוטפים ומסננים היטב.
- בקערה גדולה מערבבים היטב את המיונית, רוטב העגבניות, היוגורט, מיץ הלימון והטבסקו.
- יוצקים את הפסטה לתוך קערת הרוטב. מוסיפים את הסלרי, הפלפל, המלפפונים והתפוח. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים בעדינות עד שהרוטב נספג.
- מרפדים 6 קעריות הגשה בעלי חסה קרועים וממלאים בתערובת הפסטה.
הערות:
- אפשר להוסיף לפסטה תערובת של עשבי תיבול טריים כמו בזיליקום, עירית, פטרוזיליה, או נענע.
- אפשר לגוון את הירקות: צנון, עגבניות שרי, פטריות ובצל סגול נותנים טעם אחר לפסטה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|