|
צילום: מנהל האתר
שניצל ללא גלוטן
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: מתכונים ללא גלוטן
פורסם בתאריך: 14.09.12
מתכון פשוט וקלאסי להכנת שניצל ללא גלוטן, מציפוי של פירורי לחם ללא גלוטן ותיבול עדין.
מרכיבים עיקריים: שום, שמן זית, חזה עוף, פפריקה מתוקה, בצל, כורכום, ביצים.
משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
חזה עוף לשניצלים חבילת "פירורי לחם" ללא גלוטן ביצה אחת 2 שיני שום כתושות חצי בצל קצוץ דק כפית שטוחה של פפריקה מתוקה מעט מלח ופלפל שחור (לפי הטעם) קמצוץ של כורכום שמן זית לטיגון
אופן הכנת המתכון
- לערבב את כל התבלינים לבלילה אחידה.
- לטבול את חזה העוף בבלילה ולאחר מכן ב"פירורי הלחם" ללא הגלוטן.
- לטגן בשמן זית לוהט (אבל לא עמוק מידי) מכל צד.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|