מרכיבים עיקריים: אוכמניות, נענע.
מביאים את המים וסוכר לרתיחה בסיר קטן תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס. מכבים את האש.מוסיפים לסיר את עלי הנענע הקרועים ומערבבים. מקררים את הסירופ שהתקבל.
שמים את האוכמניות בבלנדר ומוסיפים פנימה את הסירופ שסונן. מערבבים במהירות נמוכה, מספר שניות בכל פעם. יש להמנע מהפיכת האוכמניות לרסק.
ממלאים קנקן בקרח עד מחציתו, מוסיפים את גבעולי הנענע ויוצקים את תערובת האוכמניות פנימה. מערבבים ומוסיפים עוד קרח לפני ההגשה.
המתכון באדיבות אתר הקייטרינג cate.co.il