|
צילום: יח"צ
טרפלס שוקולד ונענע
מאת: Roy שוקולד, קטגוריה: עוגיות שוקולד
פורסם בתאריך: 21.05.10
מתכון נפלא ופשוט להכנת טרפלס שוקולד ונענע, באדיבות השוקוליטייה רוי גרשון.
מרכיבים עיקריים: שמנת מתוקה, נענע, קקאו, שוקולד מריר.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: כגודל התבנית
מצרכים להכנת המתכון
1 מיכל שמנת מתוקה 150 גרם חמאה 2\1 צרור נענע-שטוף,מיובש ומופרד לעלים 400 גרם שוקולד חלב 200 גרם שוקולד מריר 70% אבקת קקאו
אופן הכנת המתכון
- לקצוץ את הנענע היטב לחתיכות קטנות. יש להשתמש בעלים בלבד.
- לחמם את השמנת עם החמאה, תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה.
- להוסיף את עלי הנענע ולטחון בעזרת בלנדר סטיק.
- להמשיך לחמם בעדינות עד לסף רתיחה.
- להוריד מהאש, להוסיף את השוקולד ולהמתין 2 דקות.
- לערבב את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה.
- לשפוך לתבנית עם נייר אפייה, שכבה בגובה של כ-2 ס"מ ולקרר עד התקשות מוחלטת.
- לשחרר מהתבנית, לחתוך לקוביות, לגלגל את הקוביות לכדורים ולטבול באבקת קקאו.
טיפ: "לקמח" את הידיים בקקאו למניעת הדבקות הטראפל'ס בידיים.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|