|
סלט כרוב פינגוין
מאת: פינגוין, קטגוריה: סלטים
פורסם בתאריך: 21.05.10
מתכון להכנת סלט כרוב לבן פשוט וטעים, מהתפריט של "פינגוין", קפה-מסעדה מהחלוצים בנהריה, המבשל משנת 1940.
מרכיבים עיקריים: כרוב, שמן סויה.
משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: 5-10 נפשות
מצרכים להכנת המתכון
כרוב לבן קצוץ דק (חצי או שלם) כף חומץ 1.5 כף שמן סויה כפית סוכר כפית מלח
אופן הכנת המתכון
- חותכים את הכרוב דק.
- מוסיפים את מיץ הלימון, החומץ, שמן הסויה, המלח וסוכר.
- מערבבים היטב.
- מגישים לשולחן ואוכלים בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|