מרכיבים עיקריים: פסטה, תבלינים, בצל.
פסטה, בצל, תבלין חוויג', אבקת מרק עוף, כורכום, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, שמן בישול
1. חותכים שני בצלים לחתיכות קטנות, את חתיכות הבצל שופכים לסיר עם שמן בישול שכבר רותח.
2. ממתינים כ-5 דקות עד שחתיכות הבצל מקבלות צבע צהבהב.
3. מוסיפים תבלינים לסיר- כף וחצי חוויג', כף פפריקה מתוקה, כף כורכום, כף של מרק עוף.
4. מערבבים כ-3 דקות ומוסיפים מלח, פלפל.
5. מוסיפים את הפסטה לתוך הסיר ושופכים מים עד שיכסו כמעט את כל הפסטה (בהתאם לכמות).
6. מערבבים קצת את הכל וסוגרים את הסיר עם מכסה.
7. ממתינים כ-15 דקות, עד שהפסטה רכה.
8. מערבבים ובתיאבון!!!!
שף ג'וק