מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פסטה תימנית

מאת: limi2802, קטגוריה: אוכל איטלקי
פורסם בתאריך: 05.06.10

פסטה (לא משנה מאיזה סוג, יכול להיות גם ספגנטי) עם רוטב חוויג', מהיר וקל להכנה אך גם טעים מאוד!!

מרכיבים עיקריים: פסטה, תבלינים, בצל.

משך ההכנה: עד 20 דקות
מספר מנות: תלוי בהכנה (כמות הפסטה)

מצרכים להכנת המתכון

פסטה, בצל, תבלין חוויג', אבקת מרק עוף, כורכום, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, שמן בישול

אופן הכנת המתכון

1. חותכים שני בצלים לחתיכות קטנות, את חתיכות הבצל שופכים לסיר עם שמן בישול שכבר רותח.

2. ממתינים כ-5 דקות עד שחתיכות הבצל מקבלות צבע צהבהב.

3. מוסיפים תבלינים לסיר- כף וחצי חוויג', כף פפריקה מתוקה, כף כורכום, כף של מרק עוף.

4. מערבבים כ-3 דקות ומוסיפים מלח, פלפל.

5. מוסיפים את הפסטה לתוך הסיר ושופכים מים עד שיכסו כמעט את כל הפסטה (בהתאם לכמות).

6. מערבבים קצת את הכל וסוגרים את הסיר עם מכסה.

7. ממתינים כ-15 דקות, עד שהפסטה רכה.

8. מערבבים ובתיאבון!!!!

שף ג'וק

 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il