|
צילום: דניאל לילה
מתכון לאפ (בשר בקר קצוץ)
מאת: שף קיאטי סאק, קטגוריה: אוכל תאילנדי
פורסם בתאריך: 11.11.10
מתכון לאפ - בקר קצוץ, באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית.
מרכיבים עיקריים: כוסברה, בצל ירוק, בצל סגול, רוטב דגים, בשר בקר טחון.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 1-3 מנות
מצרכים להכנת המתכון
200 גרם בשר בקר טחון רזה כוסברה בצל סגול בצל ירוק בזיליקום צ'ילי סויה שחורה רבע לימון משחת צ'ילי רוטב דגים
אופן הכנת המתכון
- מטגנים כפית שום על הווק עד לקבלת גוון זהבהב.
- מוסיפים כף ציר מרק ירקות, כף סויה שחורה ומקפיצים.
- מוסיפים טיפה רוטב דגים, משחת צ'ילי, שעועית ירוקה קצוצה, כוסברה קצוצה, בצל ירוק, 5 עלי בזיליקום, כף של אורז מטוגן טחון, מקפיצים ובסוף סחיטה של רבע מיץ לימון.
אופן ההגשה: עם קריספי שום וכוסברה למעלה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|