|
מוס שוקולד וגבינה
מאת: שף מירי גרינברג, קטגוריה: מוס
פורסם בתאריך: 10.02.14
מתכון למוס שוקולד וגבינה של שף מירי גרינברג, עם גבינה ושוקולד מריר.
מרכיבים עיקריים: גבינה לבנה, שוקולד מריר, מרגרינה, ביצים.
משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
250 גרם גבינה לבנה 9% 3 ביצים מופרדות 3/4 כוס סוכר 200 גרם שוקולד מריר 100 גרם מרגרינה 2 כפות מים
אופן הכנת המתכון
- ממיסים במיקרוגל שוקולד, מרגרינה ומים. מערבבים פנימה חלמונים, גבינה.
- מקציפים חלבונים עד נוצרות גבעות רכות. מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף, עד שמתקבל קצף יציב ומבריק. מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד.
- מחלקים את המוס לקעריות הגשה או לצקת לתבנית שמרופדת בבשקוטים (להרטיב במעט חלב) ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות. מגישים קר.אפשר לקשט בפרורי שוקולד לבן.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|