מרכיבים עיקריים: שוקולד מריר, סוכר, שמנת מתוקה, סירופ מייפל, חמאה, תמצית ווניל, אגוזי לוז.
אופן הכנת המרנגים:
- מקציפים בקערת מיקסר את החלבונים עד להיווצרות קצף עדין, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף נוקשה. מקפלים את אבקת הסוכר לתוך הקערה.
- בעזרת שק זילוף וצנתר 4 מ"מ מזלפים על מגשי תנור מרופדים בנייר אפייה פבלובות בצורת משולש, ואופים התנור שחומם מראש ל- 90 מעלות כשעתיים וחצי עד שהמרנגים מתייבשים.
אופן הכנת הקרם שוקולד טופי:
בסיר קטן מחממים את תמצית הווניל, החמאה והשמנת המתוקה. במחבת ממיסים את הסוכר, ורוטב המייפל עד שנוצר קרמל. מוסיפים את תערובת השמנת המתוקה החמה בשלבים לקרמל תוך בחישה. מורידים מהאש ומערבבים עם השוקולד המריר המומס, מקררים ומקפלים אל השמנת המוקצפת. מזלפים אל המרנג ומקשטים באגוז לוז מקורמל.
בתיאבון!