מרכיבים עיקריים: אבוקדו, תפוחי אדמה, שמן זית, רוטב סויה, חרדל, מיץ לימון.
סלט חורפי ומצויין בעיצומה של עונת האבוקדו, והדרישה הגוברת לפחמימות.
- לקרר את תפוחי האדמה, לחתוך לפרוסות של חצי ס"מ ולפרוס את האבוקדו לפרוסות באותו גודל.
- לשים את כל שאר המרכיבים בקערה או בשייקר ולערבב טוב.
- לשפוך על האבוקדו ותפוחי האדמה ולקרר.
אופן הבישול של התפו"א:
לקלף, לשים בסיר מים על הגז, מוכן אחרי 10-15 דקות (רך, אבל לא מידיי. אפשר לבדוק עם קיסם או מזלג).
בתיאבון!