מרכיבים עיקריים: שמנת מתוקה, שוקולד מריר, שקדים, ביצים.
מוס שוקולד מריר:
מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ועם מטרפה מערבבים עד לתערובת חלקה, ושומרים במקרר ל-24 שעות.
מוס שוקולד לבן:
מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ועם מטרפה מערבבים עד לתערובת חלקה, ושומרים במקרר ל-24 שעות
למרנגים:
- מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
- מקפלים בעדינות פנימה את השקדים ואבקת הסוכר.
- מזלפים על נייר אפייה שני עיגולים בקוטר יותר קטן מהרינג.
- מזלפים 24 מקלות באורך כ-4 ס"מ.
- אופים בתנור בטמפרטורה של 100 מעלות במשך שעה וחצי, בתוכנית אפייה טורבו אפשר לאפות הכל ביחד, למי שאין טורבו אופה כל תבנית בנפרד.
- אחרי אפייה, מצננים לגמרי את המקלות ועם סכין חדה מיישרים בעדינות את הקצוות.
הרכבה:
- שמים בדפנות התבנית 2 שקפים: בחלק הפנימי שקף בגובה מקלות המרנג (אם אין פשוט גוזרים את השקף לגובה המקלות), בחלק החיצוני שקף בגובה הרינג.
- שמים עיגול מרנג אחד במרכז הרינג ומסדרים את מקלות המרנג בדפנות.
- מקציפים את תערובת השמנת והשוקולד הלבן ויוצקים על המרנג.
- מניחים מעל את עיגול המרנג השני.
- מקציפים את תערובת השמנת והשוקולד המריר ויוצקים על המרנג.
- מקפיאים לכ-12 שעות.
- מורידים את השקף החיצוני כך שיישאר רק השקף הפנימי שבגובה מקלות המרנג.
מכינים את ציפוי הגנאש:
- מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ועם מטרפה מערבבים עד לתערובת חלקה.
- יוצקים את הציפוי על העוגה, באופן אחיד.
- מסירים גם את השקף הפנימי.
- מקשטים.