|
צילום: רותם להב
עוגיות מקרון קוקוס לפסח
מאת: נטע קורין, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 02.04.11
מתכון להכנת עוגיות מקרון קוקוס לפסח, באדיבות הקונדיטורית נטע קורין מ-Bakery 29, שכל רווחיה עבור לימודים לחיילים קרביים.
מרכיבים עיקריים: קוקוס, שקדים, תמצית וניל.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 35-40 עוגיות
מצרכים להכנת המתכון
5 כוסות קוקוס 2 כפות אבקת שקדים 0.5 כפית מלח 0.5 פחית חלב משומר ממותק 1 כפית תמצית וניל
אופן הכנת המתכון
- מערבבים את כל המרכיבים במיקסר, ומעצבים בצורת חרוטים.
- מחממים את התנור ל-150 מעלות ואופים 10 דק' עד הזהבה קלה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|