|
צילום: מנהל האתר
עוגת שוקולד בשתי שניות
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: עוגת שוקולד
פורסם בתאריך: 05.04.10
מתכון טעים וקליל לעוגת שוקולד רטובה ואוורירית, נימוחה בפה, ממש כמו העוגה של אמא.
מרכיבים עיקריים: קקאו, קמח, אבקת אפייה.
משך ההכנה: 40 דקות
מספר מנות: 5-10
מצרכים להכנת המתכון
שתי כוסות סוכר שקית סוכר וניל 2/5 כוסות קמח תופח של אסם שקית אבקת אפיה 3/4 כוס שמן כוס מים פושרים 3/4 כוס קקאו 4 ביצים
אופן הכנת המתכון
- בקערה של מעבד המזון, מכניסים את כל החומרים עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים.
- אחרי זה מוסיפים את כוס המים החמים ומערבבים שוב.
- שופכים לתבנית 26, או לסיר פלא ואופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך חצי שעה.
- ניתן לדקור את העוגה עם קיסם או שיפוד ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|