| 
 | 
 
 צילום: מנהל האתר
 
עוגת שוקולד בשתי שניות
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: עוגת שוקולד 
פורסם בתאריך: 05.04.10 
מתכון טעים וקליל לעוגת שוקולד רטובה ואוורירית, נימוחה בפה, ממש כמו העוגה של אמא. 
מרכיבים עיקריים: קקאו, קמח, אבקת אפייה. 
משך ההכנה: 40 דקות  
מספר מנות: 5-10 
מצרכים להכנת המתכון
שתי כוסות סוכר שקית סוכר וניל 2/5 כוסות קמח תופח של אסם שקית אבקת אפיה 3/4 כוס שמן כוס מים פושרים 3/4 כוס קקאו 4 ביצים 
אופן הכנת המתכון
 - בקערה של מעבד המזון, מכניסים את כל החומרים עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים.
 
 - אחרי זה מוסיפים את כוס המים החמים ומערבבים שוב.
 
 - שופכים לתבנית 26, או לסיר פלא ואופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך חצי שעה.
 
 - ניתן לדקור את העוגה עם קיסם או שיפוד ואם הוא יוצא נקי סימן שהעוגה אפויה.
 
 
  
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |