מרכיבים עיקריים: כבד עוף, ביצים, בצל.
- מחממים את שומן האווז במחבת גדולה עד שהוא נמס.
- מוסיפים את הבצל למחבת ומטגנים עד שהוא מזהיב.
- מוסיפים את הכבד ומטגנים למשך כמה דקות.
- מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם ומצננים מעט.
- מוסיפים את הביצה הקשה וטוחנים במטחנת בשר, טועמים ומתקנים.
ההגשה:
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד להשחמה.
- מסדרים את הכבד הקצוץ בצלחת הגשה, מפזרים את טבעות הבצל המטוגנות מלמעלה ואת חופן גרגרי הרימון ומגישים.
טיפ: הימנעו מטיגון ארוך של הכבדים, שעלול להפוך אותם ליבשים ולמרים. טגנו אותם עד שהם משחימים מבחוץ ונשארים ורודים מבפנים.