מרכיבים עיקריים: חומץ בן יין, רוטב ברביקיו, שום, פלפל אדום.
מבשלים את הצלעות בסיר עם מים למשך שעה וחצי שעתיים עד לריכוך הבשר מוציאים בעדינות כדי שלא יתפרק מהעצם מחללים למנות של 450 גרם.
מערבלים את כל מרכיבי הרוטב ביחד מחממים שמן סויה בסיר עד שמעשן זורקים את המרכיבים ומצמצמים קלות.
במקביל – חותכים גס לאורך – שומר / גזר / בצלצלים / זוקיני ומערבבים עם שמן זית איכותי, שום וטימין אופים בתנור בחום גבוה כ – 20 דק' עד לריכוך.
הגשה – מסדרים את ירקות השורש בצלחת, מסדרים את הצלעות מעל ומזלפים את הרוטב מעל לכל.