|
נתח רוס ביף צלוי בעשבי תיבול
מאת: שף חיים אסולין, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11
מתכון כשר לפסח להכנת נתח רוס ביף צלוי בעשבי תיבול מאת השף חיים אסולין רשת קפה קפה.
מרכיבים עיקריים: סינטה, שום, מרווה, טימין, זעתר, שמן זית.
משך ההכנה: שעתיים
מספר מנות: 5-8 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1.5 ק"ג סינטה ¼ כוס שמן זית 2- 4 שיני שום כתושות 1 כף פלפל שחור גרוס מרווה טימין וזעתר מלח
אופן הכנת המתכון
- מנקים את הסינטה מצד הצלעות ומשאירים את שכבת השומן בשלמותה.
- מחממים תנור ל- 230 מעלות.
- מערבבים את המרכיבים ומעסים בהם את נתח הבשר. מניחים את הבשר על תבנית, כשהשומן כלפי מטה, נותנים לבשר לעמוד כמחצית השעה במטרה שיגיע לטמפ' חדר.
- וצולים במשך 15 דקות בחום של 230 מעלות.
- מנמיכים את החום ל- 180 מעלות וצולים עוד 45 דקות. מוציאים מהתנור, משהים 10 דקות נותנים להתקרר ופורסים פורסים בסכין חדה לפרוסות דקות.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|