|
צלע טלה אפוי בתנור עם ירקות אפויים
מאת: Olive Leaf, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11
צלע טלה אפוי בתנור עם ירקות אפויים - מתכון כשר לפסח באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת Olive Leaf.
מרכיבים עיקריים: בצל סגול, עגבניות שרי, אורגנו, טימין, שמן זית, צלעות טלה.
משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 2 מנות
מצרכים להכנת המתכון
חומרים לטלה: 500 ג' צלעות טלה (כ-4 צלעות למנה) 4 כפות שמן זית מלח ופלפל לפי הטעם
חומרים לירקות: ½ פלפל אדום ½ בצל סגול חתוך לפרוסות 1 זוקיני חתוך לרצועות 6 עגבניות שרי 20 עלי אורגנו טרי חתוכים גס ½ כפית טימין קצוץ מלח ים ופלפל גרוס לפי הטעם
אופן הכנת המתכון
- מחממים מחבת עם שמן זית, צורבים את הטלה מכל צדדיו, ממליחים ומפלפלים (מומלץ לטגן עד לדרגת עשייה מדיום).
- מתבלים את הירקות במלח, פלפל תימין קצוץ ואורגנו טרי.
- מכניסים את הטלה והירקות לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות, למשך 7-5 דקות (בהתאם לגודל נתחי הטלה).
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|