מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורהצילום: יח"צ

מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה

מאת: Olive Leaf, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11

מרק חלב קוקוס וסורבה פסיפלורה (כשר לפסח), באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת Olive Leaf.

מרכיבים עיקריים: דבש, קינמון, זנגוויל, חלב קוקוס, כוכב אניס.

משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 4 מנות

מצרכים להכנת המתכון

2 פחיות חלב קוקוס (850 מ"ל)
2/3 כפית זנגוויל טרי קצוץ
1 כוכב אניס
קורט קינמון
1 כפית דבש

אופן הכנת המתכון

  • מרתיחים בסיר את כל החומרים.
  • מצננים ומעבירים לצלחת ההגשה.
  • מוסיפים כדור סורבה פסיפלורה מעל.

טיפ: ניתן להחליף את סורבה הפסיפלורה עם כל סורבה אחר: פירות יער, אוכמניות או מרולה (פרי אפריקאי).

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il