|
עוגיות אגוזים לפסח (מקרונים)
מאת: ערן-דה בר, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11
מתכון להכנת עוגיות אגוזים לפסח (מקרונים), מאת ערן דה בר- שוקולטייר מקצועי, ובעל נסיון רב שנים בניהול והעברת סדנאות שוקולד.
מרכיבים עיקריים: ביצים, סוכר, אגוזי מלך.
משך ההכנה: כמה שעות
מספר מנות: 4-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
חצי כוס סוכר 3 חלבונים 300 גר' אגוזי מלך טחונים דק
אופן הכנת המתכון
- מניחים את הסוכר והחלבונים בקערה, אשר הונחה על סיר מלא במים רותחים (באן מרי).
- בוחשים עד לקבלת עיסה אחידה ומורידים מהאש.
- מוסיפים את האגוזים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יצירת העוגיות:
- יצירת העוגיות יכולה להתבצע בשתי אופנים.
- אופציה ראשונה: ממלאים את שק הזילוף בתערובת ומזלפים עיגול בגודל של מטבע על גבי תבנית עם נייר אפייה במרווח 2 ס"מ.
- אופציה שנייה: מכניסים את התערובת למקרר למשך כ-6 שעות לערך ולאחר מכן מכינים סהרונים קטנים ומגלגלים על שקדים פרוסים ומניחים על גבי תבנית עם נייר אפייה במרווח של כ 3 ס"מ בין סהרון אחד לשני.
- אופים בתנור שחומם מראש בטמפ' 180 מעלות- כ 15 דקות
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|