|
צילום: דן לב
שעועית ירוקה בדבש וצנוברים
מאת: שי לי ליפא, קטגוריה: ירקות מבושלים
פורסם בתאריך: 08.04.11
מתכון להכנת תבשיל שעועית ירוקה בדבש וצנוברים, באדיבות שי לי ליפא וחברת סנפרוסט. תוספת נהדרת לכל מנה עיקרית.
מרכיבים עיקריים: שעועית, דבש, שמן קנולה, רוטב סויה, לימון, שום, צנוברים, שומשום שחור.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 6-4 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 שקית שעועית עדינה שלמה מוקפאת 'סנפרוסט' (800 גרם) 2 כפות שמן קנולה 2 כפות דבש 2 כפות רוטב סויה 'אוליביה' 1 כף מיץ לימון 2 שיני שום, כתושות
להגשה: 1/3 כוס צנוברים קלויים 1 כף שומשום שחור
אופן הכנת המתכון
- מחממים מחבת גדולה או ווק על להבה בינונית-גבוהה, מוסיפים שמן קנולה ואת השעועית המוקפאת ומקפיצים כ-2 דקות.
- מערבבים דבש, רוטב סויה, מיץ לימון ושום בקערית, יוצקים על השעועית ומקפיצים עוד 8-6 דקות נוספות, עד שהשעועית רכה אך עדיין פריכה.
- מסירים מהלהבה ומפזרים מעל צנוברים ושומשום.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|