|
צילום: בועז לביא
מתכון לעוגת אינגלישקייק: אינגליש פקאן
מאת: קונדיטוריית בן עמי, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 08.04.11
מתכון להכנת עוגת אינגלישקייק מסוג אינגליש פקאן, באדיבות השף קונדיטור בן עמי ברתיני שביט, מרשת בן עמי.
מרכיבים עיקריים: טריפל סק, אבקת סוכר, שמנת מתוקה, אגוזי פקאן, קמח, סוכר, ביצים.
משך ההכנה: שעה
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2 ביצים 3/4 כוס סוכר 200 מ"ל שמנת מתוקה 1 כוס קמח 1/2 כפית אבקת אפייה 60 גרם פקאן קצוץ גס
לזיגוג: 50 גרם חמאה 30 גרם אבקת סוכר 40 גרם טריפל סק
אופן הכנת המתכון
- להקציף היטב 2 ביצים עם 3/4 כוס סוכר יחד עד שמסמיך.
- להוסיף 200 מ"ל שמנת מתוקה, כוס קמח וחצי כפית אבקת אפייה. לערבב מעט.
- לחלק לתבנית: 30 גרם מאגוזי הפקאן הקצוצים, מחצית מהבלילה ושכבה נוספת של אגוזי הפקאן.
- לאפות למשך כ-30 דקות.
להכנת הזיגוג:
- לטגן את ה-50 גרם חמאה ולהוסיף את אבקת הסוכר (לחמם היטב אך שלא יישרף).
- לקראת הסוף, להוסיף את הטריפל סק ולהרטיב את העוגה בזיגוג.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|