מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

בשר כבש באורגנו

מאת: אטליז משה, קטגוריה: בשר כבש
פורסם בתאריך: 09.04.11

מתכון להכנת נתח בשר כבש ברוטב שמן זית, שום ואורגנו. טעים...

מרכיבים עיקריים: כבש, שום, אורגנו.

משך ההכנה: 3 שעות
מספר מנות: 5-10 מנות

מצרכים להכנת המתכון

נתח של כבש (זרוע או צלעות)
כמה שיני שום (לפי הטעם)
חופן עלי אורגנו (טרי או יבש)
כמה כפות שמן זית

אופן הכנת המתכון

  • להכין מרינדה של שום, אורגנו ושמן זית.
  • למשוח היטב את נתח הכבש (בשר זרוע או צלעות) מכל צדדיו.
  • לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור לחום של 150 מעלות צלזיוס למשך 3 שעות.
  • להסיר את נייר כסף להשחמה נוספת של כ-15 דקות.

בתיאבון!

אטליז משה, טלפון: 050-5632623

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il