מרכיבים עיקריים: תפוחי אדמה, ביצים, מצות, בצל.
בפסח צריכת הפחמימות עולה מכוון שחסר הלחם, הנה לכם מתכון פשוט וקל להכנה שישביע אתכם, שכולם אוהבים ובמיוחד הילדים:
לגרד את התפו"א בפומפיה (ארוך ככל האפשר), לחתוך את הבצל לחצאי טבעות ולטגן בשמן עמוק. ברגע שהבצל מזהיב קלות, להוציאו ולערבבו עם התפו"א להוסיף את הביצים והמצות השבורות. לתבל במלח פלפל, לכדרר כדורים בגודל כדור פינג פונג ולסחוט אותם ולסדרם לקציצה, לטגן עד שמזהיב.
בתיאבון וחג שמח!