|
צילום: דן פרץ
סלט סלק ובייבי מוצרלה ברוטב רענן
מאת: yaffapr, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 20.04.11
מתכון סלט סלק, סלרי, בייבי מוצרלה ופקאן גרוס ברוטב רענן, מאת השפית בל קפצן לסוגת.
מרכיבים עיקריים: סלק, סלרי, מוצרלה, פקאן סיני, תרכיז רימונים, שמן זית, חומץ בלסמי.
משך ההכנה:
מספר מנות: 4 מנות
מצרכים להכנת המתכון
3 יחידות סלק טרי 3 ענפי סלרי עלי סלרי צעירים 250 גרם כדורי בייבי מוצרלה חפיסת פקאן סיני גרוס מהסדרה החדשה
עבור הרוטב לסלט: 4 כפות תרכיז רימונים 4 כפות שמן זית 3 כפות בלסמי 2 שיני שום כתוש 3 כפות סוכר דמררה מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן הכנת המתכון
להכנת הרוטב לסלט:
- לערבב יחדיו את המרכיבים של הרוטב בשייקר לרוטב או צנצנת סגורה עד למרקם אחיד.
אופן הכנה לסלט:
- לקלף את הסלק, ולחתוך לגפרורים דקים. להשרות במי קרח לקבלת פריכות.
- לחתוך את הסלרי לגפרורים דקים.
- בקערה, לערבב את גפרורי הסלק והסלרי, להוסיף את כדורי הבייבי מוצרלה ואת הרוטב ולערבב יחדיו לספיגת טעמים.
- לפזר מלמעלה פקאן גרוס ולהגיש.
טיפ: ניתן לשדרג עם אגוזי מלך כדי להעשיר את הסלט.
המתכון פורסם על-ידי יפה אפרתי יחסי ציבור והוכן על-ידי השפית בל קפצן לסוגת.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|