|
צילום: לינדה
מלפפונים חמוצים ביתיים
מאת: לינדה, קטגוריה: מלפפונים כבושים
פורסם בתאריך: 25.04.11
המתכון שלי להכנת מלפפונים כבושים במלח: איך להכין מלפפונים חמוצים ביתיים מופלאים!
מרכיבים עיקריים: מלפפונים, שום, שמיר.
משך ההכנה: 3 ימים
מספר מנות: 2 צנצנות
מצרכים להכנת המתכון
2 ק"ג מלפפוני "בלאדי" קטנים (עדיף) 2 צנצנות זכוכית בגודל בינוני חופן עלי שמיר 10 שיני שום טריות 4 פלפלים חריפים
אופן הכנת המתכון
- לשטוף היטב את כל המלפפונים החמוצים ולחלק אותם בין שתי הצנצנות.
- לערבב בין המלפפונים של כל צנצנת חופן עלי שמיר, 5 שיני שום ו-2 פלפלים חריפים.
- לשפוך מים רותחים עד שכל צנצנת תתמלא.
- להוסיף לצנצנת 4-5 כפות מלח, לסגור את המכסה ולהניח למשך כ-3 ימים להחמצה בשמש.
- מפעם לפעם, ניתן לנער את הצנצנות.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|