|
צילום: מנהל האתר
פסטה ברוטב פטריות, שום ויין לבן
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: פסטות
פורסם בתאריך: 25.04.11
מתכון טעים במיוחד להכנת תבשיל פסטה עם רוטב פטריות, שום, בצל, אורגנו, בזיליקום ויין לבן.
מרכיבים עיקריים: יין לבן, פסטה, אורגנו, בזיליקום, שום, בצל, פטריות שמפיניון.
משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: 5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
500 גרם פסטה מהסוג שאוהבים (עדיף פפרדלה או קונכיות) 1 בצל גדול קצוץ 4 שיני שום פרוסות 2 כוסות יין לבן חצי יבש חופן עלי בזיליקום קצוצים 2 כפות אורגנו (יבש או טרי) מעט מלח ופלפל שחור גס 2 סלסלות פטריות שמפיניון פרוסות 1 פלפל אדום (גמבה) חתוך לקוביות
אופן הכנת המתכון
- לבשל את הפסטה לפי הוראיות היצרן.
- במחבת גדולה, לטגן בשמן זית את הבצל עד להזהבה.
- להוסיף את השום הפרוס ולערבב.
- להוסיף את הקוביות של הפלפל האדום ולערבב שוב.
- להוסיף את 2 כוסות היין ולבשל על אש גבוהה במשך כ-10 דקות עד להצטמצמות של הרוטב.
- לאחר מכן, להוסיף את הפטריות שמפיניון, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל. לערבב.
- לטעום מהרוטב עם הפטריות ולתקן תיבול במידת הצורך.
- כשהפסטה מוכנה, לסנן אותה היטב במים ולערבב עם הרוטב בסיר חדש.
טיפ: מומלץ להגיש עם כוס יין לבן בצד ומעט גבינת פרמז'ן מלמעלה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|