|
מרינדה לצלעות כבש
מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: רוטב לבקר
פורסם בתאריך: 08.05.11
מרינדה לבשר בקר או כבש קלה להכנה במיוחד ליום העצמאות, לכל אוהבי הבשר על האש, בתנור או במנגל.
מרכיבים עיקריים: שמן זית, לימון, אורגנו, בצל.
משך ההכנה: 5 דקות
מספר מנות: 8 מנות
מצרכים להכנת המתכון
חצי כוס שמן זית רבע כוס מיץ לימון גרידת לימון מלימון אחד 1 כפית אורגנו טרי וקצוץ 1 בצל בינוני קצוץ פלפל שחור 8 צלעות כבש
אופן הכנת המתכון
- לערבב את כל המרכיבים מלבד הצלעות, להוסיף את הצלעות ולקרר לכמה שעות או כל הלילה.
- לצליה על המנגל או בתנור שחומם מראש עד לרמה הרצויה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|