|
רוטב לבשר שזיפים פיקנטי
מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: רוטב לבקר
פורסם בתאריך: 08.05.11
רוטב שזיפים פיקנטי מתאים לכל סוגי הבשר האדום ובשר העוף, משדרג כל נתח בשר ומייחד אותו.
מרכיבים עיקריים: ריבת שזיפים, זנגביל, בצלי שאלוט.
משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 כף שמן סויה או כל שמן אחר 3 בצלי שאלוט (להשיג בשוק או בטיב טעם) 1 כף גינגר מגורד 1 כוס ריבת שזיפים 2 כפות צ'ילי גרוס 2 כפות רוטב סויה
אופן הכנת המתכון
- בסיר לטגן את הבצל ל-2 דקות.
- להוסיף את שאר המרכיבים ולבשל ל-5 דקות נוספות.
- לקרר ולהגיש לצד כל סוגי הבשרים, קציצות טוגנים ומגשי אירוח וכמעט הכל.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|