|
סביצ'ה של דג מעושן
מאת: promo, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 11.05.11
מתכון נפלא להכנת סביצ'ה של דג מעושן (כגון פלמידה לבנה) בתיבול טרגון, שמן זית וחומץ בן יין.
מרכיבים עיקריים: טרגון, שמן זית, חומץ בן יין לבן.
משך ההכנה: חצי שעה
מספר מנות: 3 מנות
מצרכים להכנת המתכון
150 גרם של דג מעושן רצוי מסוג של פלמידה לבנה 100 מ"ל חומץ בן יין לבן 1 כפית גרגירי פלפל ירוק 2 כפות של טרגון קצוץ 50 מ"ל של שמן זית מלח אטלנטי
אופן הכנת המתכון
- מחממים בסיר על אש נמוכה את החומץ על התבלינים.
- כאשר התערובת מאבדת כ-10% מהכמות, מוסיפים את שמן הזית.
- מביאים לרתיחה וסוגרים את האש.
- לוקחים את הדג המעושן ופורסים אותו על צלחת בצורה אחידה ככל האפשר, כאשר הנוזל פושר מנחים אותו מעל ומחכים כ-5 דקות ואוכלים.
מאת: דנה תדמור.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|