|
מרינדה לעוף
מאת: promo, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 11.05.11
מתכון להכנת מרינדה לעוף, המורכבת משום כתוש, לימון טרי, שמן זית, פלפל שחור גרוס ומלח. פשוטה להכנה וטעימה להפליא.
מרכיבים עיקריים: שום, לימון, שמן זית.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 4 מנות לערך
מצרכים להכנת המתכון
10 שיני שום כתושות 1/2 כוס מיץ לימון טרי 1/2 כוס שמן זית 1/4 כפית פלפל שחור גרוס 1/2 כפית מלח
אופן הכנת המתכון
באופן כללי הכנת המרינדה מאוד פשוטה:
- יש להערבב את כל המרכיבים ולערבבם.
- לאחר מכן יש לסדר את העוף בתבנית המיועדת.
- לאחר מכן יש לצקת מעליו את המרינדה.
- אפשר להשרות את המרינדה למשך שעה או שעתיים, במידה ותרצו אפשר גם להשרות למשך כל הלילה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|