מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

סטייק סלמון ברוטב גספצ'ו

מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: סלמון
פורסם בתאריך: 19.05.11

סטייק סלמון ברוטב גספצ'ו, קל ופשוט הכנה, האורחים והחברים ילקקו הצלחות. נתח הסלמון משתלב מצוין ברוטב, ושמח לשחות שוב.

מרכיבים עיקריים: סלמון, שמן זית, פירורי לחם, שום, חומץ בן יין אדום, טבסקו, בצל ירוק.

משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 4 מנות

מצרכים להכנת המתכון

4 פרוסות סטייק סלמון
1 כף שמן זית

לרוטב הגספצו:
1.5 כוסות מיץ עגבניות
1 כף חומץ בן יין אדום או בלסמי
1 כף שמן זית אקסטרא ורגין
2 כפות פירורי לחם
2 שיני שום
2 טיפות טבסקו
1 בצל ירוק קצוץ.
1 עגבניה ללא ליבה קצוצה.
1 פלפל ירוק מתוק (מריר)
1 כף מלפפון קצוץ

אופן הכנת המתכון

מתכון מעולה לשידרוג נתח הסלמון, ניתן להכין כמה שעות מראש ולשבת להנות עם האורחים.

אופן ההכנה:

  • להבריש את הנתחים בשמן זית ולהכניס לתנור לחום של 170 מעלות צלזיוס למשך כ-10-15 דקות.
  • מערבבים את שאר המוצרים ביחד ומשרים את הסלמון המוכן ברוטב שהכנתם, לפחות חצי שעה לפני ההגשה.

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il