|
סטייק סלמון ברוטב גספצ'ו
מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: סלמון
פורסם בתאריך: 19.05.11
סטייק סלמון ברוטב גספצ'ו, קל ופשוט הכנה, האורחים והחברים ילקקו הצלחות. נתח הסלמון משתלב מצוין ברוטב, ושמח לשחות שוב.
מרכיבים עיקריים: סלמון, שמן זית, פירורי לחם, שום, חומץ בן יין אדום, טבסקו, בצל ירוק.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 4 מנות
מצרכים להכנת המתכון
4 פרוסות סטייק סלמון 1 כף שמן זית
לרוטב הגספצו: 1.5 כוסות מיץ עגבניות 1 כף חומץ בן יין אדום או בלסמי 1 כף שמן זית אקסטרא ורגין 2 כפות פירורי לחם 2 שיני שום 2 טיפות טבסקו 1 בצל ירוק קצוץ. 1 עגבניה ללא ליבה קצוצה. 1 פלפל ירוק מתוק (מריר) 1 כף מלפפון קצוץ
אופן הכנת המתכון
מתכון מעולה לשידרוג נתח הסלמון, ניתן להכין כמה שעות מראש ולשבת להנות עם האורחים.
אופן ההכנה:
- להבריש את הנתחים בשמן זית ולהכניס לתנור לחום של 170 מעלות צלזיוס למשך כ-10-15 דקות.
- מערבבים את שאר המוצרים ביחד ומשרים את הסלמון המוכן ברוטב שהכנתם, לפחות חצי שעה לפני ההגשה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|