|
סטייק טורטיה
מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: בשר
פורסם בתאריך: 19.05.11
טורטייה סטייק, מצוין לאירוח חברים ומשפחה בלי הרבה בלגן ולכלוך, קל ומהיר הכנה טעים מזין ונראה נהדר.
מרכיבים עיקריים: טורטייה, בצל, שעועית ירוקה, נבטים, רוטב סויה, אבקת מרק עוף.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 4 מנות
מצרכים להכנת המתכון
500 גרם בשר פילה או אחוריים 1 כף רוטב סויה 1 כפית מחית צ'ילי (להשיג בטרז פזוס, פטנגו) 1 כף שמן 1 בצל פרוס יריחים 1 גמבה אדומה פרוסה אצבעות 120 גרם שועעית ירוקה, נקיה (אפשרי קפוא) 1 כף מרק עוף 4\1 כוס מים 1 כוס נבטים בשרניים 8 טורטיות קוטר 26 (רצוי לקנות קפואות, ולהפשיר)
אופן הכנת המתכון
- לפרוס את הסטייק לרצועות בגודל אצבע.
- לערבב את מחית הצ'ילי ורוטב סויה ולהשרות את הנתחים הפרוסים, לפחות לשעה במקרר.
- במחבת עמוקה או ווק, להניח את הסטייקים ולהקפיץ כ-4 דקות.
- להוסיף בצל ולהקפיץ 2 דקות.
- להוסיף את הפלפלים והשעועית ומרק העוף.
- להוסיף מים ולצמצם לחלוטין את הרוטב.
- לאחר מכן, להוסיף את הנבטים.
- במחבת נוספת, לחמם קלות את הטורטיות. לחלק את כל התכולה למספר הטרטיות, לגלגל, לפרוס לחצי בזווית 45 מעלות... וזהו זה! תהנו!
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|