|
מרק קרם עגבניות
מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: מרק עגבניות
פורסם בתאריך: 26.05.11
מרק קרם עגבניות, מצוין גם כארוחת ערב קיצית, להגיש עם טוסט לארוחה מושלמת.
מרכיבים עיקריים: עגבניות, בצל, חמאה, קמח, חלב, שמנת, בזיליקום.
משך ההכנה: 20
מספר מנות: 4-6
מצרכים להכנת המתכון
2 ק"ג עגבניות טריות חצי בצל 50 גרם חמאה 2 כוסות חלב 1 כוס שמנת רבע כוס קמח מלח פלפל בזיליקום
אופן הכנת המתכון
- לנקב את העגבניות עם סכין ולשפוך ולכסות אותם במים רותחים, ולהשרותם 3-4 דקות, לקרר קלות ולקלף.
- לחתוך את הבצל ולבשלו עם החמאה כ-5 דקות. להוסיף את הקמח ולבשל ל-2 דקות נוספות.
- להוסיף את החלב ולערבב עד שמתאחד.
- לחתוך ולהוסיף את העגבניות (עם המים) ולהביא לרתיחה, ומיד להוריד את הלהבה! (חשוב) על אש קטנה, ולבשל ל-10 דקוות נוספות.
- לטחון בבלנדר, להגיש לצלחות ולהוסיף בזיליקום קצוץ.
תהנו!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|