מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פטריות ממולאות בגבינה

מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: פטריות ממולאות
פורסם בתאריך: 15.06.11

מתכון להכנת פטריות ממולאות. בעונה זו של השנה, ניתן להשיגן בשווקים גדולות מהרגיל ובמחירים סבירים.

מרכיבים עיקריים: פטריות שמפיניון, שמן זית, פירורי לחם, גבינת מוצרלה, טימין, בצל ירוק.

משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 20 יחידות

מצרכים להכנת המתכון

20 יחידות פטריות שמפניון גדולות.
50 מ"ל שמן זית.
2 גבעולי בצל ירוק והחלק הלבן, קצוצים.
25 גרם פירורי לחם.
50 גרם גבינה כחולה או צרפתית.
50 גרם גבינת פרמזן איכותית.
50 גרם מוצרלה שבבים.
מלח ופלפל  

אופן הכנת המתכון

מכוון שאני דוגל בבישול בריא, אני נמנע מלטגנם בשמן עמוק, בתנור הן יוצאות מצויין,ללא כל עודפי השמן.

עוקרים את רגלי הפטריות ביד, פשוט תולשים אותם החוצה.

מערבבים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית.

ממלאים הפטריות, משמנים התבנית קלות בשמן הזית ושופכים על כל פטריה מעט מהשמן.

ואופים בתנור כ-15 דקות, עד שמזהיב ומשחים.

תהנו!

 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il