מרכיבים עיקריים: פטריות שמפיניון, שמן זית, פירורי לחם, גבינת מוצרלה, טימין, בצל ירוק.
20 יחידות פטריות שמפניון גדולות.
50 מ"ל שמן זית.
2 גבעולי בצל ירוק והחלק הלבן, קצוצים.
25 גרם פירורי לחם.
50 גרם גבינה כחולה או צרפתית.
50 גרם גבינת פרמזן איכותית.
50 גרם מוצרלה שבבים.
מלח ופלפל
מכוון שאני דוגל בבישול בריא, אני נמנע מלטגנם בשמן עמוק, בתנור הן יוצאות מצויין,ללא כל עודפי השמן.
עוקרים את רגלי הפטריות ביד, פשוט תולשים אותם החוצה.
מערבבים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית.
ממלאים הפטריות, משמנים התבנית קלות בשמן הזית ושופכים על כל פטריה מעט מהשמן.
ואופים בתנור כ-15 דקות, עד שמזהיב ומשחים.
תהנו!