מרכיבים עיקריים: בצלים, מרק פטריות.
בתבנית מלבנית, חד פעמית או פיירקס, מחממים שמן בסיר, מוסיפים הבצל לטיגון עד לקבלת גוון זהוב.
לאחר מכן, שמים את הפטריות, מטגנים מעט עד שישחימו ומסירים מהאש.
מוסיפים לסיר את תפו"א, הקוטג', האשל, שמיר, עגבניות, אבקת מרק ואת הפלפל.
בוחשים ומוסיפים את הקמח לאט, לאט, תוך כדי בחישה (למניעת גושי קמח).
מתבלים במלח, מוסיפים ביצים ובוחשים.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים בחום בינוני כ-45 דקות.
בתיאבון!