|
צילום: רותי
עוגת ביסקוויטים עם קרם וציפוי שוקולד
מאת: רותי, קטגוריה: עוגת ביסקוויטים
פורסם בתאריך: 03.09.11
מתכון להכנת עוגת ביסקוויטים טעימה וקלה להכנה, עם שכבות של קרם וניל וציפוי שוקולד.
מרכיבים עיקריים: אינסטנט פודינג וניל, שוקולד מריר, ביסקוויטים, חלב, שמנת מתוקה.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2 חבילות אינסטנט פודינג וניל (אפשר גם לשלב חבילת אינסטנט פודינג בטעם שוקולד במקום הוניל) 2 שמנת מתוקה כוס חלב חבילת ביסקוויטים פתיבר (300 גרם בערך) חבילת שוקולד מריר 2 כפות נס קפה 2 כוסות מים
אופן הכנת המתכון
- מקציפים במערבל את השמנת המתוקה, כוס החלב והפודינג עד שהקרם מסמיך. להכניס למקרר לצינון.
- בקערה, לערבב כף נס קפה עם 2 כוסות מים.
- לטבול את הביסקוויטים בנס קפה ולסדר בתבנית גדולה בשכבה התחתונה.
- מעל שכבת הבסיס, למרוח כשליש מכמות הקרם ומעל שכבה נוספת של ביסקוויטים, שכבת קרם, שכבת ביסקוויטים אחרונה ואת יתרת הקרם (כלומר, 3 שכבות מהביסקוויטים ומהקרם).
- מכסים בנייר כסף ומכניסים למקרר לקירור נוסף.
- בינתיים, מכינים את הציפוי: בכוס גדולה ושקופה ממיסים במיקרוגל (בחום בינוני) את קוביות השוקולד, 3 כפות חלב וכפית נס קפה. מערבבים היטב את הציפוי עד לקבלת שכבה אחידה, שופכים על העוגה בצורה אחידה ומכניסים למקרר.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|