מרכיבים עיקריים: פטרוזיליה, נענע, בזיליקום, צנונית, שומר, שקדים, לוביה, שמן זית, לימון.
הלוביה הטרייה:
- מכינים קערה עם מי קרח.
- מרתיחים 2 ליטר מים ו-1 כף מלח גס וחולטים את הלוביה הטרייה במשך 3 דקות, מעבירים למי הקרח ומסננים.
- לחתוך למקטעים של 3 ס"מ.
לסלט:
- בקערה מפרידים את עשבי התיבול מהגבעולים.
- פורסים לפרוסות שקופות את הצנונית.
- פורסים את השומר לחצי ופורסים לפרוסות דקיקות.
לרוטב: מכניסים את חומרי הרוטב לכלי ומקציפים בעזרת מוט בלנדר.
הרכבה: ניתן להכין את כל השלבים עד הערבוב לפני הארוחה הערבוב הסופי יהיה מס דק לפני ההגשה.מערבבים את עשבי התיבול + שקדים + שומר + צנוניות + לוביה + נבטי חמנייה יחד עם הרוטב ומגישים.