| 
 | 
עוף בלימון
מאת: שף דויד בן אבו, קטגוריה: נתחי עוף 
פורסם בתאריך: 27.04.10 
מתכון נפלא לעוף מחולק בלימון, עסיסי וטעים להפליא. 
מרכיבים עיקריים: עוף, לימון, בצל. 
משך ההכנה: כשעה  
מספר מנות: 8 
מצרכים להכנת המתכון
1 עוף מחולק לשמונה  1 בצל גדול פרוס  2-3 לימונים פרוסים טריים או כבושים  1 כף שמן זית  פלפל שחור 
אופן הכנת המתכון
 - מסדרים בתבנית מרוחה בשמן זית שכבה של בצל פרוס, מעילה פרוסות לימון ומתבלים במלח את העוף.
 
 - בוזקים על העוף פלפל שחור טחון טרי, מסדרים את שכבת הלימון הפרוס ואופים בחום של 180 מעלות בתנור שחומם מראש.
 
 
  
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |