מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

פטה כבד עוףצילום: לינדה

פטה כבד עוף

מאת: לינדה, קטגוריה: כבד
פורסם בתאריך: 02.11.11

מתכון פשוט נטעים להכנת פטה כבד עוף, המתאים לארוחות חגיגיות או לסתם יום חול אם אתם רוצים להתפנק.

מרכיבים עיקריים: כבד עוף, ביצים, חרדל, מיונז.

משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: 5-8 מנות

מצרכים להכנת המתכון

500 גרם כבד עוף טרי
ביצה קשה
מלח ופלפל שחור
מיונז
חרדל

אופן הכנת המתכון

  • לצלות היטב את כבדי העוף במחבת ולהניח בצד לקירור.
  • במקביל, להשחים בצל קצוץ בשמן (כמה שיותר הרי זה משובח).
  • לאחר שהכבד התקרר, למעוך היטב עם מזלג, אפשר גם בקוצץ חשמלי. להוסיף מלח, פלפל שחור, ביצה קשה מעוכה, מעט מיונז וחצי כפית חרדל.

להגשה, מרחתי בנדיבות את פטה הכבד בפחזניות (שקניתי מוכנות), והגשתי בתוספת רוטב פטריות ועגבניות שרי בצד.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il