|
צילום: מנהל האתר
צלי עוף בעדשים וקבנוס
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: עוף
פורסם בתאריך: 02.11.11
מתכון להכנת תבשיל צלי עוף, עם עדשים ירוקות ופרוסות קבנוס וסלרי.
מרכיבים עיקריים: קבנוס, פפריקה מתוקה, סלרי, בצל, עדשים ירוקות, שום, עגבניות.
משך ההכנה: שעה
מספר מנות: 8 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2 כוסות מים 2 כוסות עדשים ירוקות 2 בצלים קצוצים 5 שיני שום 150 גרם נקניק קבנוס פרוס דק 2 גבעולי סלרי קצוצים 8 שוקיים עוף 2 עגבניות קלופות וקצוצות מעט פפריקה מתוקה מלח ופלפל שחור
אופן הכנת המתכון
- להשרות את העדשים הירוקות במים למשך כשעה ולסנן.
- לחמם בסיר רחב מעט שמן בישול, להוסיף את הבצל הקצוץ, השום, נקניק הקבנוס והסלרי. לטגן למשך כ-10 דקות, עד להשחמה קלה. להעבר לקערה בצד.
- באותו הסיר, להזהיב את העוף היטב מכל צדדיו, עד לאטימה יפה.
- להוסיף את העדשים ותערובת הקבנוס, לערבב היטב.
- להוסיף את העגבניות הקצוצות, התבלינים והמים.
- להביא לרתיחה, להוריד לאש קטנה ולבשל למשך כ-50 דקות, עד שהעוף משחים והמים מצטמצמים כמעט לגמרי.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|