מרכיבים עיקריים: אגוזי מלך, אגוזי פקאן, ליקר קפה, חמאה, קמח, ביצים, נס קפה.
- לחמם תנור ל-180 מעלות.
- לשמן תבנית אינגליש קייק או תבנית אחרת בגודל הזה.
- לערבל במיקסר עם וו גיטרה במהירות בינונית חמאה וסוכר עד לקבלת קרם חלק.
- להוסיף בהדרגה ביצים, תמצית וניל. הקרם צריך להיות חלק ביותר.
- להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף: ליקר קפה.
- להוסיף לסירוגין, קמח, ונס קפה או אספרסו.
- לערבל לתערובת אחידה וחלקה ולא יותר.
- לצקת בתבנית אינגליש קייק חד פעמית.
- לאפות כ-40 דקות.
להכנת הסירופ:
להכין 1/2 כוס נס קפה:
1/2 כוס מים + 1 כפית אבקה + 4 כפות סוכר + כף ברנדי
להרתיח ולבשל 5 דקות עד להסמכה, להבריש את העוגה
אם העוגה חמה, הסירופ צריך להיות קר, אם העוגה קרה, הסירופ צריך להיות חם.
מוזמנים גם לבקר בבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2179950&r=1