מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

מרק בצל ים תיכוני עם יוגורטצילום: יח"צ

מרק בצל ים תיכוני עם יוגורט

מאת: yaffapr, קטגוריה: מרק בצל
פורסם בתאריך: 19.11.11

מתכון חורפי נפלא להכנת מרק בצל ים תיכוני עם יוגורט, באדיבות ברק חורש השף של טרה.

מרכיבים עיקריים: חציל, בצל, יין לבן, זעתר, שמן זית, יוגורט.

משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות

מצרכים להכנת המתכון

1 חציל בינוני קלוי מקולף וקצוץ
2 גביעי יוגורטרה
3 בצל בינוניים פרוסים
2 כפות (שטוחות) אבקת מרק בטעם בצל
2 כוס יין לבן
1.5 ליטר מים
1 כף עלי זעתר טריים קצוצים
רבע כוס שמן זית
מלח פלפל שחור גרוס - ע"פ טעם אישי

אופן הכנת המתכון


  1. לטגן בשיר את הבצל והשום (עם השמן זית) עד שקיפות.

  2. להוסיף את אבקת המרק, לערבב היטב במשך כדקה.

  3. להוסיף את היין ולערבב היטב.

  4. לאחר רתיחה להוסיף את המים והתבלינים ולהרתיח.

  5. להוסיף את החציל היוגורט והזעתר, לערבב היטב ולהגיש.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il