מרכיבים עיקריים: פילה מושט, פלפלים.
- להשרות את פילה הדג במיץ לימון כחצי שעה ולשטוף היטב.
- לחמם סיר רצוי רחב לדגים.
- מטגנים את רצועות הפלפלים מוסיפים את השום מטגנים כ-10 דקות עד להזהבה.
- מוסיפים את הפלפלים היבשים.
- קוצצים חצי חבילת כוסברה ושמים בסיר.
- מניחים את הדגים עם העור קלפי מטה.
- לוקחים את רבע כוס השמן שמים את התבלינים עם מעט מים חמים.
- שופכים את הכול על הדגים, אם צריך להוסיף מעט מים אז ממש מעט.
- שמים את חצי החבילה של הכוסברה הקצוצה מעל הדג.
- מבשלים על אש בינונית כחצי שעה, רצוי לבדוק...
בתיאבון!
לשידרוג: אפשרי לפני הנחת הדגים לגרד עגבניה. להניח פולים ירוקים מעט כמון להרתיח כרבע עד חצי שעה על אש בינונית ואז... להניח את הדגים כרגיל, עם תבלינים וכוסברה...