|
פשטידת תפוחי אדמה
מאת: שף דויד בן אבו, קטגוריה: פשטידת תפוחי אדמה
פורסם בתאריך: 27.04.10
מתכון להכננת פשטידת תפוחי אדמה, פשוט מדהימה וטעימה.
מרכיבים עיקריים: תפוחי אדמה, פטריות.
משך ההכנה: כשעה
מספר מנות: 8
מצרכים להכנת המתכון
כף שמן בצל גדול קופסת שימורים של פטריות חתוכות 3 תפוחי אדמה כפית פלפל שחור גרוס 2 גביעי אשל 150 גרם גבינה צהובה מגורדת 2 ביצים כף אבקת מרק פטריות 1/2 כוס מים
אופן הכנת המתכון
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
- שוטפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד שהם רכים.
- מניחים להצטנן, קולפים ומועכים בתוך קערה.
- קוצצים את הבצל.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והפטריות עד להזהבה.
- מוסיפים לקערת תפוחי האדמה, מתבלים בפלפל שחור ומערבבים.
- בקערה אחרת, מערבבים את היוגורט, אבקת המרק והמים.
- טורפים את הביצים, מוסיפים לבלילת האשל ומערבבים.
- שופכים את בלילת האשל על הירקות ומערבבים היטב.
- יוצקים את הבלילה לתבנית מפזרים את שבבי גבינה הצהובה שגירדתם.
- אופים כ-40 דקות, עד שהפשטידה משחימה לגוון יפה ושוב ממולץ לבדוק מידי פעם.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|