|
צילום: בתיה דורון
עוגת מייפל (פרווה)
מאת: בתיה דורון, קטגוריה: עוגת מייפל
פורסם בתאריך: 03.01.12
מתכון להכנת עוגת מייפל טעימה מאוד וגם פרווה!
מרכיבים עיקריים: שמנת צמחית, סירופ מייפל, אגוזים, ביצים, אבקת אפייה, קמח.
משך ההכנה: כשעה
מספר מנות: 10
מצרכים להכנת המתכון
1 שמנת צמחית של ריצ' 3 ביצים שלמות 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 1 סוכר וניל 2 כוסות קמח 1 אבקת אפיה רוטב מייפל לציפוי אגוזים קצוצים
אופן הכנת המתכון
- להקציף כ-2 דקות ביצים, סוכר ושמן, להוסיף שמנת צמחית, להמשיך להקציף עוד דקה.
- להוסיף בבחישה את כל המצרכים היבשים.
- לשפוך את התערובת ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות (אני אפיתי בתבנית עגולה).
- לפזר מעל אגוזים.
- לאפות ב-150 מעלות, 3/4 שעה, אפילו פחות, אפשר לבדוק ע"י נעיצת קיסם.
- כשהעוגה מוכנה להוציא מהתנור, כשעדיין חמה, לעשות חורים בעוגה בקיסם ולשפוך מעל העוגה ומסביב סירופ מייפל.
בקרו בבלוג שלי, מתכונים נפלאים נוספים:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2215750&r=1
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|