| 
 | 
 
 צילום: יח"צ
 
ריגוטיני טונה וצלפים
מאת: גילעד תקשורת, קטגוריה: פסטות 
פורסם בתאריך: 07.01.12 
מתכון להכנת פסטה ריגוטיני טונה וצלפים, באדיבות ברילה. 
מרכיבים עיקריים: צלפים, טונה, שום, זיתים, בזיליקום, שמן זית. 
משך ההכנה: 25 דקות  
מספר מנות: 3-5 מנות 
מצרכים להכנת המתכון
 חבילת פסטה ריגטוני של ברילה 300 גרם טונה בשמן זית 150 גרם  זיתים ירוקים 50 גרם צלפים 2 שיני שום קצוץ 5 עלי בזיליקום רוטב עגבניות בזיליקום של ברילה 4 כפות שמן זית מלח פלפל 
אופן הכנת המתכון
 - מטגנים בשמן זית את השום, זיתים פרוסים וצלפים חתוכים לחצאים, ומוסיפים את רוטב העגבניות .
 
 - פותחים קופסת טונה ושופכים את השמן, מוסיפים את הטונה לתוך הרוטב בכדי שהטעמים יספגו.
 
 - מתבלים באורגנו, מלח , פלפל (יש מליחות בצלפים, יש להיזהר עם המלח ששמים שלא יהיה מלוח מדי..).
 
 - מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
 
 - מערבבים את הפסטה עם הרוטב.
 
 - מקשטים את הפסטה עם מספר עלי בזיליקום למעלה
 
 
  
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |